top of page

Massages en behandelingen

Kom je voor het eerst in mijn praktijk of is er iets veranderd met betrekking tot je gezondheid, dan vraag ik je om het intakeformulier in te vullen.

Wil je een massage reserveren neem dan contact met me op via mail, chat of whatsapp.

 

Wil je iemand anders verrassen met een fijne behandeling of massage  dan is een cadeaubon natuurlijk een fantastisch idee! 

Massages en behandelingen

Hieronder vind je een overzicht van alle massages en behandelingen. Twijfel je wat bij je past? Neem dan contact met me op.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage  helemaal afgestemd op jouw behoefte. Je kan kiezen voor een massage van 30 minuten  of jezelf verwennen met een massage van 60 minuten.

30 minuten € 30

60 minuten € 55

Reiki

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die door middel van handoplegging het zelfhelende vermogen van je lijf en geest stimuleert.

Reiki werkt stressverlichtend, verbetert je slaap en versnelt het zelfgenezingsproces. Daarnaast zorgt een behandeling voor diepe ontspanning.

+/- 60 minuten € 65

Hotstone massage

Hotstone massage voor vermoeide en stijve spieren. Je wordt gemasseerd met verwarmde basaltstenen en heerlijk geurende massageolie. een weldaad voor lichaam én geest.

60 minuten € 60

Access Bars

Ervaar een energetische Access Bars behandeling via drukpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten. Geschikt voor volwassenen én kinderen.

60-90 minuten vanaf € 65

Hydromassage

Hydromassage wordt gegeven op kussens gevuld met warm water. Je ligt de gehele behandeling op je rug op de warme kussens die zorgen voor een goede doorbloeding en optimale ondersteuning van de wervelkolom  Uitermate geschikt bij rugklachten of als je niet op je buik kan liggen.

60 minuten € 80

Metamorfosemassage-removebg-preview.png

Metamorfosemassage

Metamorfosemassage. Ervaar de kracht van zacht! De behandeling bestaat uit zachte aanrakingen van de relfexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Het willen (voeten), voelen (handen) en het denken (hoofd) komen helemaal in harmonie.  Een heerlijke rustgevende behandeling in tijden van stress, onrust of te veel prikkels.

60 minuten € 65

Cadeaubon_logo-removebg-preview.png

Cadeaubon

Een cadeaubon: Lief om te geven en heel fijn om te krijgen.

Verras iemand met een heerlijke massage of behandeling. De bon kan per post of via email naar je toegestuurd worden.

Het te besteden bedrag bepaal je zelf.

bottom of page